Giraff_Karriär-01.png
 
 

Vi söker DevOps-konsulter

Vi har stora planer för Giraff och siktar på att inom det närmsta året öka dagens 28 medarbetare med upp till 25 stycken. I takt med att vi får fler och fler uppdrag söker vi nu efter DevOps-konsulter.

 

Vi är Giraff – lösningsorienterade, personliga och kompetenta 

Sedan starten 1994 har vi levererat specialistkonsulter till våra kunder i en rad olika företag och organisationer inom bank och finans, e-handel, media och offentlig sektor. Inget uppdrag är för stort, inget för litet, och vi ser alltid till att komma in med mycket energi i uppdragen för att leverera de bästa lösningarna till våra kunder.

Som medarbetare på Giraff kommer du att komma in i ett härligt och blandat gäng med olika bakgrund. Vi har en väldigt familjär stämning i företaget och en könsfördelning som vi är stolta över. Hos oss vill vi att du som medarbetare ska känna att du kan komma som du är. Därför behöver du inte vara rädd för några stela första dagar på jobbet – du blir en del av teamet på en gång! Vi bryr oss om och ställer upp för varandra. Skulle du fastna i en arbetsuppgift finns det alltid en kompetent kollega nära till hands med fiffiga lösningar på problemet. 

Vi är väldigt måna om att du som anställd ska känna att du utvecklas i takt med teknikens framfart. Vi bistår med utbildningar och uppdrag för att varje anställd ska bli en riktig utvecklarstjärna.

För att bibehålla den starka gemenskap vi har hittar vi gärna på saker tillsammans. Allt från en match i bordtennis till att hitta på något skoj utanför kontoret! Någon gång om året anordnar vi även konferens, i år var vi i Barcelona och turistade och planerade bolagets framtid tillsammans. Kanske är just du med nästa gång?

Vi söker dig 

Som konsult inom DevOps hos Giraff kommer du att få arbeta med olika tekniker och verktyg inom CI, CD, monitorering och säkerhet. Vi erbjuder dig spännande och varierade uppdrag. DevOps är ett nytt område för oss och vi vill lägga extra mycket krut på det. Så om du vill arbeta i en miljö där du kan styra din egen utveckling och framtid är Giraff helt rätt för dig!

Vi tänker oss att du har ett par års erfarenhet av DevOps, infrastruktur eller systemutveckling, samt att du är van arbeta på ett agilt sätt. Du intresserar dig alltid för kunden och har inga problem med att föra en rak och öppen kommunikation över de funktionella gränserna, allt för att skapa värde i varje uppdrag.

Giraff är en del av Time People Group

Time People Group är en koncern med flera dotterbolag som erbjuder specialistkonsulter inom IT och förändringsledning. Time People Group är börsnoterat på NGM Nordic MTF. Koncernen arbetar aktivt med mångfald och ser det som en framgångsfaktor.

 
Karriär_VDar_breda_Mathias.png

Mathias Dyberg
Vd Giraff
0739 789 281
www.giraff.se