TILLBAKA

Giraff kundcase:
Bank/Försäkring - komplett framtagande av arkitektur och utveckling av lösning för att säkerställa hantering av testdata enligt GDPR

GDPR, som träder i kraft maj 2018 ställer nya och stora krav på struktur och hantering av personuppgifter. Giraffs kund är en komplex organisation inom bank och försäkring som berörs av de nya reglerna och projektet har hög prioritet.

 

Kunden gav Giraff i uppdrag att ta fram en komplett arkitektur och utveckling av en helt ny lösning för att hantera användande av produktionsdata i test.

Giraff under lång tid haft framgångsrika samarbeten med kunden.

I detta projekt som är mycket komplext har det ställts stora krav på noggrannhet, uppföljning och kommunikation för att uppnå projektets målsättningar. Ett mycket stort antal databaser har genomlysts för att ha full kontroll på ägarskap och ett komplett informationsmaterial för att säkerställa ett korrekt nuläge för design och uppsättning av lösning. Förutom själva utrullning av teknisk lösning inkluderar uppdraget från Giraff även förändringsledning och utbildning för att säkerställa att uppsatta effektmål uppnås i verksamheten.

 

CasePortratt_rund_bred3.png

David Griff
Försäljningschef Giraff
070 786 02 00
www.giraff.se