Följ oss gärna på Instagram

Att jobba hos oss

Vi är 100 specialister med i genomsnitt 14 års branscherfarenhet. Vi vill alltid bli fler. Hos oss får din expertis växa och utvecklas. Vi värnar om dig som är specialist.

Du får växa

Du har stor påverkan i din egen utveckling och val av kunder. Vi värdesätter din expertis och det är självklart att du som medarbetare har både mycket att säga till om, och stort eget ansvar.

Som konsult jobbar du i ett av våra specialistbolag samtidigt som du får ta del av fördelarna av att vara en del av en stabil koncern. Du får växa och utmanas. Du har stora möjligheter att forma din roll eller ändra inriktning inom koncernen om du vill.

Du ska hålla

Vi tror att bra specialister blir ännu bättre av en balans mellan jobb och fritid. Vi vill att hållbarheten ska genomsyra inte bara våra affärer utan också dig som anställd. Friskvård och hälsa är i fokus i våra koncerngemensamma satsningar och våra specialistbolag har alla sin egen inriktning för att medarbetarna ska må bra.

Som konsult sitter du merparten i din tid ute hos kund och därför jobbar vi också aktivt för att du ska känna att du kommer hem när du kommer till kontoret.

Vill du veta mer om vad det är vi söker? Läs mer under respektive specialistbolag.
 


Crio

Vi digitaliserar offentlig sektor och söker dig med erfarenhet från kommun, landsting eller myndigheter. Du får gärna vara utredare, projektledare, systemutvecklare eller UX-designer och vilja jobba för ett bättre samhälle.

Besök Crios webbplats


Efftre

Vi söker dig som vill jobba med förändringsledning och förändringsarbete i IT-intensiva organisationer och företag. Du ska dela vår målsättning att göra kundens förändringsarbete till en framgång.

Besök Efftres webbsida


Giraff

Vi är ledande inom avancerad systemutveckling och teknisk projektledning med Microsoft .net som specialitet. Vi söker dig som är projektledare eller systemutvecklare.

Besök Giraffs webbsida


Objektfabriken

Vi stödjer företag och organisationer som vill förbättra, utveckla, förnya och effektivisera sin verksamhets- och systemutveckling. Vi söker dig som är specialist inom krav, test och kvalitetssäkring, agila metoder och effektiviseringar, eller systemförvaltning.

Besök Objektfabrikens webbsida


QTEMA

Vi erbjuder konsulttjänster och utbildningar och seminarier inom kravställning och test. Våra erfarna konsulter är specialister på att säkerställa kvaliteten i IT-system.

Besök QTEMAS webbsida


Waymark

Vi erbjuder tjänster inom javautveckling, javascript, IT-arkitektur och DevOps. Våra specialistkonsulter agerar i roller som utvecklare, Lead developers, IT-arkitekter och DevOps-konsulter.

Besök Waymarks webbsida