Att jobba hos oss

Vi är 150 specialister med i genomsnitt 14 års branscherfarenhet. Vi vill alltid bli fler. Hos oss får din expertis växa och utvecklas. Vi värnar om dig som är specialist.


Du får växa

Du har stor påverkan i din egen utveckling och val av kunder. Vi värdesätter din expertis och det är självklart att du som medarbetare har både mycket att säga till om, och stort eget ansvar.

Som konsult jobbar du i ett av våra specialistbolag samtidigt som du får ta del av fördelarna av att vara en del av en stabil koncern. Du får växa och utmanas. Du har stora möjligheter att forma din roll eller ändra inriktning inom koncernen om du vill.


Du ska hålla

Vi tror att bra specialister blir ännu bättre av en balans mellan jobb och fritid. Vi vill att hållbarheten ska genomsyra inte bara våra affärer utan också dig som anställd. Friskvård och hälsa är i fokus i våra koncerngemensamma satsningar och våra specialistbolag har alla sin egen inriktning för att medarbetarna ska må bra.

Som konsult sitter du merparten i din tid ute hos kund och därför jobbar vi också aktivt för att du ska känna att du kommer hem när du kommer till kontoret.

Nedan kan du läsa om vad det är vi söker.

 

Lediga tjänster

 
John_Therese_MultiplOrange_Roll_500px.png

Vi söker systemutvecklare

SannaPritesch_MultiplOrange_Roll_500px.png

Vi söker
DevOps-konsulter

 
 

 

Följ oss gärna på Instagram @timepeoplegroup