Hälsocoachen Gunnar Söderströms inspirerande föreläsning ”Våga vara bra”

Välkommen på föreläsning!
4 september, Time People Group kontoret, Celsiusgatan 10, kl 17.00

Den kraft som bor inom oss är ofta så oändligt mycket större än vi förstår. Tänk om just DU kunde plocka fram den kraften och energin vid precis rätt tidpunkt, när du som bäst behöver den. Våga vara så bra du kan – just där, just då. Ta kommandot i både ditt arbetsliv och privatliv genom att utnyttja den enorma kraftresurs som finns i dig.

Den här föreläsningen är rolig och lättlyssnad och lämnar dig med en energifylld känsla av att ”jag kan visst” och ”nu kör vi”! Modern forskning varvas med underbara exempel från vanliga arbetsplatser, där igenkänningsfaktorn är hög. Du får uppslag och avgörande råd för en bättre hälsa och ett ökat välmående. Det unika är dock att vi fokuserar lika mycket på det mentala
som det fysiska. Här får du den mentala kraften att verkligen applicera dom tips som serveras. Det är minst lika viktigt eller ännu viktigare. 

Det handlar därför till viss del om att veta vad man skall göra men lika mycket eller mera om att göra det man vet. Traditionell psykologi är ofta inriktad på personer som är väldigt ”nere”, med målet att hjälpa dem upp på någon form av nollnivå. Den här föreläsningen handlar istället mer om att lyfta dig som redan står på nollnivån till en helt ny, strålande, långsiktigt hållbar nivå - både fysiskt och mentalt. För med den enorma kraften inom dig kommer också ett ansvar. Enkla men kraftfulla verktyg hjälper dig att rikta kraften rätt, vilket gör dig bättre rustad för eventuella problem och utmaningar

Varmt välkommen


Gunnar Söderström är utbildad naprapat, personlig tränare och kostrådgivare. 1999–2012 tillhörde han Sverigeeliten i triathlon. Fram till 2015 har han haft över 25 000 träningar och behandlingar. Gunnar är ansvarig för fysträningen för samtliga domare i allsvenskan. Som Swedish fitness coach ingår utbildningar och uppdrag åt FIFA, bland annat under fotbolls-VM i Brasilien 2014. På tv-programmet vardagspuls har han medverkat som löpspecialist inför Lidingöloppet.