Vi är stolta partners till LärOlika och A Million Minds

DSC_0036_Lärolika.JPG

Vi är ett kunskapsföretag. Vi tror på att lärande och utbildning får människor att nå sina drömmar. Därför är vi stolta partners till organisationerna LärOlika och A Million Minds. Vi bidrar både ekonomiskt och genom att dela med oss av vår kunskap.

Time People Group brinner för kompetens, lärande och utveckling. Vi vill vara med och påverka det samhälle vi lever i med vårt kunnande och engagemang. Vi satsar långsiktigt på lärande, utbildning och entreprenörskap.

Därför är vi nu stolta partners till två organisationer som arbetar lokalt i Stockholm, LärOlika och A Millon Minds, för att vi vill göra skillnad på riktigt. Inte bara genom att ge pengar utan också genom att dela med oss av vår kunskap och kompetens i konkreta arbetsinsatser. Som partners till dessa organisationer kommer också vi att utvecklas, få nya insikter och lära oss mer av personer som vi annars inte skulle komma i kontakt med.

LärOlika är ett ledarprogram som ger nya perspektiv och bredare nätverk. Programmet bygger på samtal och lärande mellan människor som har olika bakgrunder, åldrar, intressen och erfarenheter. LärOlika är en religiöst och partipolitiskt obunden ideell förening som startades 2014.

A Million Minds arbetar både teoretiskt och operativt och verkar för att frigöra den potential och kapacitet som finns hos barn och unga i utsatta områden. 2013 utvecklade A Million Minds projektet Dream Challenge, en motivationskurs för högstadieelever. Dream Challenge tar tillvara på talanger, drömmar och drivkrafter. Projektet har som mål att lyfta ungas gymnasiebehörighet och framtidstro. A Million Minds är en politiskt och religiöst obunden tankesmedja.

FOTO: LärOlika