Siv Selva ny vd för Efftre

Time People Group rekryterar Siv Selva som ny vd för Efftre AB. Siv efterträder Peter Larsson som framöver kommer att fortsätta bygga Time People Group utifrån sin roll i styrelsen, men även i rollen som specialistkonsult inom förändringsledning. Det är strategiskt viktigt för Efftre och Time People Group att Peters djupa kompetens inom förändringsledning nyttjas till fullo. 

20160903_Active_By_Sweden_Studio49786_Liten.jpg

- Det känns verkligen stimulerande att börja det nya året med dessa goda nyheter. Rekryteringen av Siv Selva möjliggör fortsatt utveckling och förädling av våra specialistbolag och hela vår grupp, säger Magnus Lönn, koncernchef. Jag vill passa på att varmt välkomna Siv till oss och rikta ett extra stort tack till Peter för sitt hårda arbete med Efftre. Jag önskar dem båda stort lycka till i sina nya roller.

Siv har lång erfarenhet inom försäljning och ledarskap och kommer närmast från Avega där hon haft säljansvar för flertalet av Avegas dotterbolag. I rollen som ledare på Avega har hon jobbat med försäljning och affärsutveckling, rekrytering, bolagsstyrning och personalhantering. Formellt tillträder Siv som vd för Efftre den 7 mars. Hon kommer också att ingå i koncernledningen.

- Förändring finns ständigt på högsta ledningens agenda. För att lyckas med förändringar behövs kommunikation på olika nivåer och på olika sätt samt delaktighet för att motivera medarbetare till beteendeförändring. Här tror jag på Efftre och medarbetarnas förmåga att bidra hos våra befintliga och nya kunder. I min nya roll som ledare ser jag framemot den resan vi står inför som koncern och bolag, arbeta nära konsulterna och tillsammans sätta våra mål för 2018 och framåt, säger Siv Selva.