Besök Time People Groups testspår på Internetdagarna

Välkommen till Internetdagarna som arrangeras av IIS den 19–20 november. Anmäl dig idag. Time People Group kommer att ha ett eget spår som handlar om test. Väl fungerande IT-system – från vision till verklighet! Det rapporteras allt oftare i media om misslyckade IT projekt och vi är många som svär över de system vi tvingas använda dagligen. Varför gör man inte rätt från början? Är det för sent för oss som har en massa krånglande system, måste vi börja om från början? Fånga upp de behov verksamheten har, arbeta i korta intervaller och ha fortlöpande kontroll över kvaliteten på det som skapas. Det låter för en del självklart men de vet inte hur man skall göra, medan andra kallar det utopi eller anser det vara för sent för deras system. 

 
Här kan du läsa mer om Internetdagarna

Skärmavbild 2018-10-15 kl. 12.12.04.png