Elitista hjälper Time People Group att använda hälsa som en konkurrensfördel

DSC00250.jpg

I onsdags föreläste Ewa Meurk från Elitista hur företag borde använda hälsa som en konkurrensfördel. För att klara den hårda konkurrensen på arbetsmarknaden idag måste dagens moderna företag ha en strategi för att få sin personal att topprestera utan att de slits ut. Med en vetenskaplig grund berättade Ewa hur vi kan förändra oss för att må bättre både fysiskt och psykiskt, VAD kroppen behöver för att fungera optimalt, VILKA blodvärden som är absolut viktigaste att hålla koll på, VARFÖR man ska mäta ditt blod regelbundet och HUR man kan bygga upp en individuell hälsoplan som bygger på fakta och inte på gissningar.

Ewa Meurk är företagsledare, entreprenör,  civilingenjör och certifierad funktionsmedicinsk terapeut som under många år granskat och ifrågasatt dagens vedertagna sanningar om näringslära och följderna av dagens moderna kostråd. Hon driver även hälsoföretaget Elitista.