Nu söker vi en redovisningsekonom till Time People Group

Sofia Lindman, Ekonomichef

Sofia Lindman, Ekonomichef

Är du redovisningsekonom och vill arbeta i en koncern med flera dotterbolag som drivs av engagemang och lösningsfokus? Vill du tillhöra en stabil och trevlig ekonomiavdelning? Då ska du söka den här tjänsten! Vi är ca 150 medarbetare som sitter i fina lokaler centralt på Kungsholmen och vi är en koncern som ständigt växer.

Arbetsuppgifter

  • Kund- och leverantörsreskontra

  • Löpande bokföring

  • Månad och årsbokslut

  • Löneadministration


Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du får gärna ha goda kunskaper i lönehantering och har du dessutom kunskap inom koncernredovisning ser vi det som ett stort plus. Du är självgående i att utföra det löpande ekonomiarbetet och i att upprätta bokslut. Du har även mycket goda kunskaper i Excel. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceminded, självgående och positiv. Samtidigt är du en god lagspelare som tycker om att vara ett stöd till andra kollegor. Vi värdesätter också prestigelöshet och flexibilitet.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Accountor. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Sanna Låås på 010-161 39 07 eller Katarina Brygiewicz på 010-161 38 75. Vi börjar kontakta och intervjua kandidater efter den 19 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Här kan du läsa mer och söka tjänsten