Frukostseminarium: Hur påverkar den agila trenden framtidens PMO?

Inbjudan_kollage_frukostseminarie_900x600px_3.jpg

Se till att säkerställa leverans av maximalt värde med minimal risk, under rätt tid och för rätt pengar, samtidigt som du svarar på förändrade affärsbehov i hela portföljen. Låter det omöjligt? Inte om du frågar oss! Välkommen på vårt frukostseminarium där vi presenterar fördelarna med ett agilt projektkontor, ett Agile PMO.

Behövs ett PMO (projektkontor) när vi arbetar agilt? Varför är det idag en utmaning för PMO att effektivt stöda organisationen i det agila arbetet? Vad innebär den agila trenden för projektkontoren och hur kan ett PMO ge värde i en framtida, agilt inriktad organisation? Vi tror på att nuvarande projektkontor måste gå från en mer styrande till en stödjande funktion i en agil organisation.

Välkommen på ett frukostseminarium som tar avstamp i våra erfarenheter och vår syn på PMO ur ett agilt sammanhang, för att sedan föra en diskussion kring framtidens PMO och utmaningar med dig som deltar.

Efftre är en del av Time People Group, en koncern med bara specialister.


DATUM

Fredag 11 oktober

OSA

Senast den 4 oktober

PLATS

Time People Group, Celsiusgatan 10

TID

08.00–09.00, vi bjuder på frukost från 07.30


Föreläsare_BK_Mailchimp.png
Hans_Tabbers_EFFTRE.png

Hans Tabbers
Efftre

Hans Tabbers är en senior transformationsledare med mer än 30 års erfarenhet av internationellt IT-arbete, program- och förändringsledning. Hans är ledamot i styrelsen för ACMP (Association of Change Management Professionals) Sweden.

Mats_Pehrsson_OF.png

Mats Pehrson
Objektfabriken
Mats Pehrson är senior agil coach med över 20 års erfarenhet av att leda agil transformation i större organisationer. Mats har mångårig erfarenhet av lean och är certifierad lärare i SAFe.


Siv_Selva_EFFTRE.png


Siv Selva

Vd Efftre
siv.selva@efftre.se