Giraff_Karriär-01.png
 
 

Vi söker systemutvecklare

Vi har stora planer för Giraff och siktar på att inom det närmsta året öka dagens 28 medarbetare med upp till 25 stycken. I takt med att vi får fler och fler uppdrag söker vi nu efter systemutvecklare, främst seniora men även dig som har något års erfarenhet.

 

Vi är Giraff – lösningsorienterade, personliga och kompetenta 

Sedan starten 1994 har vi levererat specialistkonsulter till våra kunder i en rad olika företag och organisationer inom bank och finans, e-handel, media och offentlig sektor. Inget uppdrag är för stort, inget för litet, och vi ser alltid till att komma in med mycket energi i uppdragen för att leverera de bästa lösningarna till våra kunder.

Som medarbetare på Giraff kommer du att komma in i ett härligt och blandat gäng med olika bakgrund. Vi har en väldigt familjär stämning i företaget och en könsfördelning som vi är stolta över. Hos oss vill vi att du som medarbetare ska känna att du kan komma som du är. Därför behöver du inte vara rädd för några stela första dagar på jobbet – du blir en del av teamet på en gång! Vi bryr oss om och ställer upp för varandra. Skulle du fastna i en arbetsuppgift finns det alltid en kompetent kollega nära till hands med fiffiga lösningar på problemet. 

Vi är väldigt måna om att du som anställd ska känna att du utvecklas i takt med teknikens framfart. Vi bistår med utbildningar och uppdrag för att varje anställd ska bli en riktig utvecklarstjärna.

För att bibehålla den starka gemenskap vi har hittar vi gärna på saker tillsammans. Allt från en match i bordtennis till att hitta på något skoj utanför kontoret! Någon gång om året anordnar vi även konferens, i år var vi i Barcelona och turistade och planerade bolagets framtid tillsammans. Kanske är just du med nästa gång?

Vi söker dig 

Som systemutvecklare hos Giraff kommer du att arbeta med olika projekt inom programmering, webb, systemintegration, arkitektur och databaser. Fokus kommer att ligga på utveckling inom plattformen .NET. Hos oss kommer du att få arbeta med spännande uppdrag inom olika branscher och få en rad nya kompetenser med dig i ryggsäcken. 

Är du en senior konsult som vill ta nästa steg i din utveckling, både genom dina uppdrag och genom att vara delaktig i bolagets utveckling? 

Vi är på jakt efter dig som är en senior utvecklare och van vid att arbeta i komplexa miljöer. Du har jobbat med agil utveckling och ställer alltid höga krav på såväl säkerhet som prestanda. Att coacha andra i bolaget och bidra med din kompetens är något du ser som en självklarhet. Behöver någon hjälp finns du alltid nära till hands för att bolla idéer och lösningar.

Är du junior inom systemutveckling med ett par års erfarenhet och vill utvecklas till en riktig kodninja? 

Som junior utvecklare hos oss kommer du att få all coaching du känner att du behöver för att lyckas i ditt arbete. Om du visar intresse och nyfikenhet för dina uppdrag kommer du att nå långt hos oss. Du bör ha ett par års erfarenhet från yrket och nu är redo att växa för att bli en riktigt skicklig utvecklare.

Giraff är en del av Time People Group

Time People Group är en koncern med flera dotterbolag som erbjuder specialistkonsulter inom IT och förändringsledning. Time People Group är börsnoterat på NGM Nordic MTF. Koncernen arbetar aktivt med mångfald och ser det som en framgångsfaktor.

 
Karriär_VDar_breda_Mathias.png

Mathias Dyberg
Vd Giraff
0739 789 281
www.giraff.se